Mαρκεζίνης: Το φάρμακο των Μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν - iefimerida.gr

Mαρκεζίνης: Το φάρμακο των Μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης σχολίασε με καυστικό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και τις προοπτικές της χώρας. «Κάθε ένα-δύο μήνες η κυβέρνηση σώζει την Ελλάδα» είπε ειρωνικά.

«Πόσα Μνημόνια πρέπει να μας φορτώσουν στην πλάτη, προτού καταλάβουμε, ότι η φιλοσοφία τους δεν συνταιριάζει με την ανάγκη να έχουμε ανάπτυξη;

Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν Θυμηθείτε π.χ. πώς μας έλεγαν το 2012 «τέλος τα μέτρα», ή «φτάσαμε πάτο», ή «θα βγούμε στις αγορές» δήλωσε σε περιφερειακό κανάλι.

«Κάθε ένα-δυο μήνες, η κυβέρνηση «σώζει την Ελλάδα», «ξαναδίνει ανάσα». Πρώτα τρελαίνει με καταθλιπτικά νέα, και μετά ... σώζει τον απέλπιδα λαό» συνέχισε.

«Κοιτάξτε, λοιπόν, τους αριθμούς και κρίνετε όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και το κατά πόσο τα περιβόητα Μνημόνια Ι βελτίωσαν ή χειροτέρεψαν την κατάσταση μας. To «Μνημόνιο 3», που επαναλαμβάνει την ίδια, αποτυχημένη, συνταγή θα έχει καλύτερη τύχη;» κατέλησε ο κ. Μαρκεζίνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ