Θύματα της... φθηνής ασφάλισης 700.000 ιδιοκτήτες IX –Δεν τους καλύπτουν οι εταιρείες - iefimerida.gr

Θύματα της... φθηνής ασφάλισης 700.000 ιδιοκτήτες IX –Δεν τους καλύπτουν οι εταιρείες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια με την κρίση να έχει χτυπήσει όλους τους κλάδους εταιρείες «πειρατών» που έχουν έδρα στο εξωτερικό και δεν ελέγχονται από το ελληνικό Δημόσιο εισέβαλαν στην αγορά δελεάζοντας πελάτες με πολύ φθηνές τιμές.

Ωστόσο όπως αναφέρει και το «Εθνος» η φθηνή ασφάλιση που προσφέρουν σε ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων δεν έχει αντίκρισμα και πλέον 700.000 ιδιοκτήτες ΙΧ βρίσκονται στον αέρα αφού οι συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες δεν τους παρέχουν τις απαραίτητες υπηρεσίες όταν οι πελάτες τους τις χρειαστούν.

Στελέχη της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων υπογραμμίζουν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων επιλέγουν εταιρείες με πολύ φθηνά ασφάλιστρα, τα οποία μάλιστα δεν ξεπερνούν τα 230 ευρώ ετησίως.

Την πρακτική της τιμολόγησης κάτω του κόστους εφαρμόζουν εγχώριες επιχειρήσεις αλλά και ξένες που έχουν έδρα σε χώρες της ΕΕ. Οι τελευταίες, μάλιστα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους μετά την απελευθέρωση των υπηρεσιών και, το χειρότερο, δεν είναι εκ του νόμου εφικτό να εποπτευθούν από τις εγχώριες αρχές, αλλά από εκεί που βρίσκεται η έδρα τους όπως η Βουλγαρία, ακόμη και το Γιβραλτάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ