Οικονομολόγος προτείνει (ξανά) το ξεπούλημα ελληνικών νησιών-Προτιμά Κέρκυρα, Ρόδο, Λέσβο - iefimerida.gr

Οικονομολόγος προτείνει (ξανά) το ξεπούλημα ελληνικών νησιών-Προτιμά Κέρκυρα, Ρόδο, Λέσβο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι Έλληνες ερμηνεύουν την ιδέα του ξεπουλήματος νησιών ως αδιαπραγμάτευτο ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Το βασικό πρόβλημα είναι όμως ότι οι Έλληνες έχουν χρεοκοπήσει. Έχουν μείνει "πανί με πανί". Έχουν δανειστεί πολλά χρήματα τα οποία αδυνατούν να ξεπληρώσουν. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη γενιά. Εν ολίγοις, δεν έχουν άλλη επιλογή ή λύση από το αδιανόητο ξεπούλημα!»

Ο Prashant Agrawal είναι Ινδός οικονομικός σύμβουλος με έδρα τη Βομβάη, ο οποίος γράφει συχνά-πυκνά στην οικονομική στήλη του GQ India. Επιπλέον, διακατέχεται από απίστευτη άγνοια για το ιδιάζον και πολύπλοκο ζήτημα του ελληνικού χρέους, πράγμα που αποδεικνύει σε χθεσινό άρθρο του με τίτλο: «Μία ριζοσπαστική ιδέα για να σωθεί η Ελλάδα: Να ξεπουλήσει νησιά σαν την Κέρκυρα και τη Λέσβο» [«A radical idea to save Greece: Sell off islands like Corfu and Lesbos»].

Προτείνει μάλιστα και αγοραστές, όπως τα βαθύπλουτα κράτη του Περσικού Κόλπου...

Διαβάστε το άρθρο:

http://qz.com/50607/a-radical-idea-to-save-greece-sell-off-islands-like-corfu-and-lesbos-as-russia-did-with-alaska-in-1867/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ