Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] - iefimerida.gr

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φανατικοί παίκτες του παιχνιδιού κατασκευής Minecraft, φαίνεται πως τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για την δημοφιλή σειρά Game of Thrones κι έτσι κατανάλωσαν ώρες ολόκληρες φτιάχνοντας στην πίστα του παιχνιδιού τα Westeros, τον φανταστικό κόσμο στον οποίο εκτυλίσσεται η σειρά.

Το Minecraft είναι ένα sandbox παιχνίδι κατασκευής, εμπνευσμένο από το Infiniminer, και δημιουργημένο από τον Markus Persson, τον ιδρυτή της Mojang AB. Το παιχνίδι καλεί τους παίχτες να δημιουργήσουν αλλά και να καταστρέψουν διάφορα τουβλάκια απο άμμο,πέτρα,γυαλί και άλλα υλικά σε ένα περιβάλλον τριών διαστάσεων, σχηματίζοντας φανταστικές κατασκευές , δημιουργίες και έργα τέχνης δια μέσου διαφόρων multiplayer server σε πολλαπλά είδη παιχνιδιών.

Μερικοί από τους πιο έμπειρους οικοδόμους του Minecraft γύρισαν το παιχνίδι σε «WesterosCraft» κατασκευάζοντας θεαματικές απεικονίσεις του Kings Landing - της πρωτεύουσας των Επτά βασιλείων στο Game of Thrones.

Η ομάδα του Γουιλ Μπλιου και του Τζέικομπ Γκράνμπερι με το κωδικό όνομα «WesterosCraft» δημοσίευσε τις εικόνες της πιο πρόσφατης δουλειάς τους στο reddit εντυπωσιάζοντας τους φίλους της δημοφιλούς σειράς.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πώς βγήκε το King's Landing» δήλωσε ο Γκρανμπερι στην ιστοσελίδα Wired. «Είναι ο μεγάλος μας στόχος ως ομάδα, και ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε το μεγαλείο αυτό στο μέλλον»

Ο Γκρανμπερι και η ομάδα του WesterosCraft αργά αλλά σταθερά προσπαθεί να χτίσει ολόκληρο το σύμπαν από το «τραγούδι του πάγου και της φωτιάς» στο Minecraft και με αυτή την τελευταία προσπάθεια που δημοσίευσαν εκτιμούν ότι είναι περίπου στο 70% της κατασκευής ολόκληρων των Westeros. Η ομάδα σημειώνει επίσης ότι η η τελευταία ενότητα του κόσμου του George RR Martin τους πήρε περίπου 100 άτομα και τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει περίπου 3.000 μοναδικά κτίρια.

«Είμαστε εξαιρετικά ενισχυμένοι με την ανταπόκριση της ομάδας μας» δήλωσε ο Μπλιου «Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την υποστήριξη της μεγάλης κοινότητας μας και προφανώς τους κατασκευαστές στην ομάδα μας»

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φανατικοί του Game of Thrones έφτιαξαν τα Westeros σε βιντεοπαιχνίδι [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ