To National Geographic έγινε 125 ετών και γιορτάζει με νέα ιστοσελίδα - iefimerida.gr

To National Geographic έγινε 125 ετών και γιορτάζει με νέα ιστοσελίδα

To National Geographic έγινε 125 ετών και γιορτάζει με νέα ιστοσελίδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα κλείνει ο Ιανουάριος,ένας πολύ σημαντικός μήνας για το πλέον υπεραιωνόβιο National Geographic, αφού συμπλήρωσε 125 χρόνια ιστορίας, από τον Ιανουάριο του 1888 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Όταν πρωτοβγήκε, το έντυπο δεν περιείχε καθόλου φωτογραφίες, παρά μόνο επιστημονικές αναλύσεις, ωστόσο από τότε η ανθρωπότητα άλλαξε, η τεχνολογία προχώρησε και η φωτογραφία εξελίχθηκε από ασπρόμαυρη έγινε έγχρωμη, ενώ στη ζωή μας μπήκε πρόσφατα και η ψηφιακή τεχνολογία.

Το National Geographic ακολουθώντας τις εξελίξεις, έγινε από ένα έντυπο που περιείχε μόνο κείμενο, έναν από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της φωτογραφίας σε όλο τον πλανήτη και πολλοί φωτογράφοι ονειρεύονται μία μέρα να συνεργαστούν μαζί του, ενώ πάνω από 8 εκατομμύρια συνδρομητές απολαμβάνουν τις εντυπωσιακές εικόνες που βρίσκουν στις σελίδες του.

Με αφορμή τα 125α γενέθλιά του, το National Geographic ξεθάβει τις πιο σημαντικές φωτογραφίες και ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί στις σελίδες του και τις συγκεντρώνει σε μία ειδική ιστοσελίδα που δημιούργησε για αυτό τον σκοπό.

Την ιστοσελίδα μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ