Αυτή είναι η φωτογραφία που κέρδισε στον φετινό διαγωνισμό του National Geographic [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η φωτογραφία που κέρδισε στον φετινό διαγωνισμό του National Geographic [εικόνα]

Αυτή είναι η φωτογραφία που κέρδισε στον φετινό διαγωνισμό του National Geograph
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άλλη μια φορά, το National Geographic διοργάνωσε τον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας για το 2012. Ξεκινώντας από την 1η Σεπτεμβρίου, ο κόσμος άρχισε να στέλνει τις συμμετοχές του και οι εικόνες που παρουσιάστηκαν ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, ωστόσο μία ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Η εικόνα ονομάζεται «Η έκρηξη» και την τράβηξε η Άσλει Βίνσεντ, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο Ινδοκινέζικος Τίγρης Μπουσάμπα, που βρίσκεται στον Ζωολογικό Κήπο Khao Kheow Open Zoo, στην Ταϊλάνδη.

Η Άσλει μιλώντας για τη φωτογραφία που κέρδισε το βραβείο δήλωσε: «Είχα τραβήξει πολλα πορτρέτα του Μπουσάμπα στο παρελθόν και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να καταλήξω σε μια εικόνα πιο εντυπωσιακή από τις άλλες. Αυτός είναι ο λόγος που τον παρατηρούσα συχνά και προσεκτικά κατά τις επισκέψεις μου με την ελπίδα να συλλάβω μία μοναδική έκρηξη συμπεριφοράς. Η ευκαιρία μου παρουσιάζεταιτελικά βλέποντας τον Μπουσάμπα να κάνει το μπάνιο του και να τινάζεται βγαίνοντας. Με κάθε ταπεινότητα έχω να πω ότι η Μητέρα Φύση χαμογέλασε ευνοϊκά για μένα εκείνη τη μέρα!»

Αυτή είναι η φωτογραφία που κέρδισε στον φετινό διαγωνισμό του National Geographic [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ