Εκδηλώσεις τρυφερότητας στη φύση - Τα ζώα δίνουν το καλό παράδειγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκδηλώσεις τρυφερότητας στη φύση - Τα ζώα δίνουν το καλό παράδειγμα [εικόνες]

Εκδηλώσεις τρυφερότητας στη φύση - Τα ζώα δίνουν το καλό παράδειγμα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άνοιξη μπορεί να αργεί ακόμα αλλά η αγάπη είναι παντού και τα ζώα ξέρουν πως να την δείξουν και πολλές φορές καλύτερα κι από τους ανθρώπους. Με αφορμή το επερχόμενο βιβλίο του Ρειτσελ Μπουχλοζ «True Love: 24 Surprising Stories of Animal Affection», σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο τρυφερές εικόνες που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Το National Geographic αποκάλυψε μερικές φωτογραφίες από το βιβλίο που παρουσιάζουν την τρυφερότητα των ζώων σε όλο της το μεγαλείο: από αδελφική αγάπη μέχρι γονεϊκή, αλλά και ερωτική, οι εκδηλώσεις αγάπης των ζώων είναι πραγματικά συγκινητικές.

Ενώ πολλά από τα πλάσματα στις φωτογραφίες είναι συγγενικά, υπάρχουν μερικές ιστορίες με απίθανες φιλίες μεταξύ ζώων διαφορετικών ειδών.

«Αυτές οι ιστορίες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί» Γράφει ο Μπούχλοζ στην εισαγωγή του βιβλίου «Αν τα ζώα μπορούν να δείξούν καλοσύνη και αγάπη, σίγουρα μπορούν και οι άνθρωποι»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το National Geographic ανακοίνωσε επίσης τους νικητές του ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας δίνοντας το πρώτο βραβείο στη φωτογράφο Άσλει Βινσεντ από το Τσόνμπουρι, της Ταϊλάνδης για την εικόνα του ενός τίγρη ονόματι Μπουζάμπα που τιναζόταν για να στεγνώσει.

Ο Ιανουάριος είναι επίσης ένας σημαντικός μήνας για το National Geographic,αφού ιδρύθηκε το 1888, συμπληρώνοντας 125 χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες των λατρευτών ζώων να μοιράζονται την αγάπη στις εικόνες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ