Τα Νέα: Το βίντεο για τον Διαμαντόπουλο μονταρίστηκε στη Συγγρού, με επίβλεψη Μουρούτη - iefimerida.gr

Τα Νέα: Το βίντεο για τον Διαμαντόπουλο μονταρίστηκε στη Συγγρού, με επίβλεψη Μουρούτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου που έδωσε ααφρομή για πόλεμο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μονταρίστηκε από το τμήμα οπτικοακουστικών μέσων της ΝΔ στη Συγγρού, γράφουν τα Νέα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ ένα πολύπλοκο σύστημα, στα γραφεία της ΝΔ, παρακολουθεί ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές ανά τη χώρα και αρχειοθετεί πρόσωπα και αναφορές (όπως κάνουν εξάλλου όλα τα κόμματα).

Αυτό το σύστημα, σύμφωνα με τα Νέα, εντόπισε την ομιλία Διαμαντόπουλου και τις αναφορές περί τρομοκρατίας (το σύστημα είναι προγραμματισμένο να χτυπάει κάθε φορά που ακούγονται συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά με τις οποίες έχει τροφοδοτηθεί ανά πρόσωπο) και η συνέχεια ήταν πολύ εύκολη.

Ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, «χτενίστηκε» ολόκληρη η ομιλία, εντοπίστηκε το σημείο της ομιλίας για το Mall, απομονώθηκε και στη συνέχεια το ...ανήρτησαν στο YouTube και ενημέρωσαν τα Μέσα Ενημέρωσης για το θέμα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για την τροπή που έλαβε η υπόθεση και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσε εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου «να τα μαζέψει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ