Απίστευτο: Χειρουργήθηκε και φωτογραφήθηκε με την καρδιά της στα χέρια [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Χειρουργήθηκε και φωτογραφήθηκε με την καρδιά της στα χέρια [εικόνα]

Απίστευτο: Χειρουργήθηκε και φωτογραφήθηκε με την καρδιά της στα χέρια [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμογελώντας πίσω από τη νοσοκομειακή μάσκα η Πένι που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς και νίκησε τον καρκίνο, απαθανάτισε και δημοσίευσε το νέο ξεκίνημα στη ζωή της, κρατώντας στα χέρια της την παλιά της καρδιά.

Η απίστευτη αυτή φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Imgur και απο share σε share ταξίδεψε σε όλο το διαδίκτυο. Ένας φίλος της Πένι, ο Κέλσει ήταν πρώτος που μοιράστηκε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο γράφοντας «Αυτή είναι η φίλη μου η Πένυ. Κρατάει τη δική της καρδιά στα χέρια της. Επέζησε του καρκίνου και της καρδιακής προσβολής, αλλά ποτέ δεν έχασε την ελπίδα της»

Η απίστευτη φωτογραφία της Πένι, έχει προκαλέσει εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές αντιδράσεις και έχει μεταδοθεί από πολλά μέσα ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμη να επικοινωνήσουν με την Πένι και να μάθουν όλη την ιστορία της.

Όσο για την (διάσημη πλέον) καρδιά της φωτογραφίας, αποτεφρώθηκε αμέσως μετά τη λήψη της.

Απίστευτο: Χειρουργήθηκε και φωτογραφήθηκε με την καρδιά της στα χέρια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ