200.000 Ελληνες δυσκολεύονται να πληρώσουν και το νερό - iefimerida.gr

200.000 Ελληνες δυσκολεύονται να πληρώσουν και το νερό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολία να πληρώσουν ακόμη και τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά παρά το γεγονός ότι ένας μέσος λογαριασμός δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ.

Η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε χθες στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το έτος 2012 περίπου 200.000 νοικοκυριά ζήτησαν διακανονισμό για να αποπληρώσουν τις οφειλές τους ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα η επιχείρηση σφράγισε 600 ρολόγια λόγω χρεών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Στυλιανός Σταυρίδης ανακοίνωσε χθες ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ και ανέφερε ότι στις σκέψεις της επιχείρησης είναι να χρεώνει στο εξής μόνο το κόστος του νερού και όχι να βγάζει κέρδος η εταιρεία, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Εκτός όμως από τα χρέη των καταναλωτών αυτά που πνίγουν την ΕΥΔΑΠ είναι τα χρέη των δήμων και του Δημοσίου. Οι Δήμοι οφείλουν 223 εκατομμύρια ευρώ ενώ το Δημόσιο οφείλει 523 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΔΑΠ διακανονισμός χρεή λογαριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ