Η πρώτη μπύρα για σκύλους-Για να τα πίνετε με τον καλύτερό σας φίλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρώτη μπύρα για σκύλους-Για να τα πίνετε με τον καλύτερό σας φίλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως είναι αλήθεια, ένας Αμερικανός εφευρέτης κατάφερε να κατασκευάσει την πρώτη μπύρα για τους τετράποδους φίλους μας ώστε να απολαμβάνουν και αυτοί τις χαρές του ζύθου.

Ο Ντάνιελ Κίτον από το Ορεγκον προσπαθούσε εδώ και χρόνια να παρασκευάσει ένα ποτό για σκύλους και για εκείνους που επιθυμούσαν να πιουν μαι μπυρίτσα με παρέα τον καλύτερό τους φίλο.

Και τελικά έφτιαξε την μπύρα Dawg Grog ένα μη αλκοολούχο ποτό, με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, αλλά πλούσια σε ζωμό λαχανικών, νερό και σιτηρά.

Δεν πρόκειται βέβαια να μπεκρουλιάσει ο τετράποδος φίλος μας αλλά σίγουρα θα τον κάνει να αισθανθεί μια ιδιαίτερη ευφορία.

Μπορεί η νέα μπύρα να μην έχει βγει ακόμη στο εμπόριο, αλλά όταν αυτό συμβεί σίγουρα θα κάνει πάταγο.

Προσοχή στους μπυρόβιους που περιμένουν πως και πως να δοκιμάσουν νέο είδος μπύρας : Καλύτερα να μείνετε σε εκείνες που κυκλοφορούν και προορίζονται για ανθρώπους, γιατί παραμένουν πιο ικανοποιητικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ