Στέλεχος του Άρματος Πολιτών ζητά 225.000 ευρώ από τον Καμμένο - iefimerida.gr

Στέλεχος του Άρματος Πολιτών ζητά 225.000 ευρώ από τον Καμμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα εσωκομματική ένταση προέκυψε στους Ανεξάρτητους Ελληνες αφού στέλεχος του Άρματος Πολιτών του Γιάννη Δημαρά -που συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ- έστειλε αναφορά στον Εισαγγελέα διεκδικώντας χρήματα από την επιχορήγηση των κομμάτων για την συνεργασία του κόμματος του με τον Πάνο Καμμένο.

Με την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Αρμα Πολιτών, κ. Στανωτά, στον οικονομικό εισαγγελέα ζητείται η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κόμματος των ΑΝΕΛ για τη μη τήρηση ως τώρα της συνεργασίας των δύο κομμάτων και τη μη απόδοση 225.000 ευρώ στο Αρμα Πολιτών, όπως υποτίθεται πως είχε συμφωνηθεί.

Ως απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών να μοιραστούν την κρατική επιχορήγηση ο κ.Στανωτάς αναφέρει κατάθεση 20.000 ευρώ στις 13 Ιουνίου 2012 του οικονομικού διευθυντή των ΑΝΕΛ στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Δημαρά, κάτι που φαίνεται και σε πρωτοκολλημένη επιστολή του κόμματος.

Παράλληλα, καταγγέλει τους ΑΝΕΛ για «συνεχείς παλινωδίες και έωλες δικαιολογίες» καθώς και ότι αποφεύγει σκοπίμως την συμφωνηθείσα καταβολή της αναλογίας των επιχορηγήσεων. Η συνειδητή, όπως λέει, άρνηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου να αποδώσει το απαιτούμενο ποσό αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Δημαράς: Η συμφωνία με τους ΑΝΕΛ, ήταν μόνο πολιτική

Τον εκπρόσωπο Τύπου του Άρματος διέψευσε όμως ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος κ.Δημαράς. Όπως είπε «ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική».

Ο κ.Δημαράς πρόσθεσε ότι δεν ήταν ενήμερος για την αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του, με την οποία κατηγορούσε τον Πάνο Καμμένο για αθέτηση συμφωνηθέντων και ζητούσε τα χρήματα της επιχορήγησης. Παράλληλα, έθεσε αμφιβολίες για το αν ο κ.Στανωτάς μπορεί να παραμείνει στη θέση αυτή:

«Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό. Δεν έχω καμία σχέση» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Δεν ξέρω κατά πόσο ο κ.Στανωτάς μπορεί να παραμείνει εκπρόσωπος του Άρματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ