H Πενέλοπε Κρουζ σε αισθαντικό βιντεοκλίπ [εικόνες +βίντεο] - iefimerida.gr

H Πενέλοπε Κρουζ σε αισθαντικό βιντεοκλίπ [εικόνες +βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε Κρουζ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τόσο τα φωνητικά όσο και τα σωματικά της προσόντα στα πλαίσια του βιντεοκλίπ για το σίνγκλ Decirnos Adiós του Μιγκέλ Μπόσε στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Η Πενέλοπε τραγουδάει υπέροχα και, πάνω από όλα, έχει πολύ προσωπικότητα στην φωνή της και το απολαμβάνει. Κάτι που δεν μπορείς για όλους». Αυτό δήλωσε ο βραβευμένος με Γκράμι Μιγκέλ Μπόσε για την πρωταγωνίστρια στο νέο του βιντεοκλίπ.

Η αλήθεια είναι ότι η 38χρονη Ισπανίδα όντως αποδυκνύεται εξαιρετική τραγουδίστρια. Ένα ταλέντο που έρχεται να προστεθεί σε αυτά της ηθοποιού και της χορεύτριας (σ.σ. Όπως θυμούνται όσοι την είδαν στο Nine) που μας έχει επιδείξει μέχρι σήμερα.

H Πενέλοπε Κρουζ σε αισθαντικό βιντεοκλίπ [εικόνες +βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα το συγκεκριμένο σίνγκλ, ονόματι Decirnos Adiós, το έχει συνθέσει ο αδελφός της Εντουάρντο.

Αν και αυτό στο οποίο θα σταθούν όλοι είναι στο αισθαντικό βιντεοκλίπ, γυρισμένο σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, στο οποίο η σύζυγος του Μπαρντέμ επιδικνύει για άλλη μια φορά τις μεσογειακές της καμπύλες.

H Πενέλοπε Κρουζ σε αισθαντικό βιντεοκλίπ [εικόνες +βίντεο]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ