Κενό 1 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του Πέτρου Δούκα - Κλήθηκε για εξηγήσεις - iefimerida.gr

Κενό 1 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του Πέτρου Δούκα - Κλήθηκε για εξηγήσεις

Ο Πέτρος Δούκας «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα κενό ύψους 1.000.000 ευρώ εντόπισαν οι ορκωτοί ελεγκτές στο πόθεν έσχες του Πέτρου Δούκα και ο πρώην υπουργός θα κληθεί την επόμενη εβδομάδα για να δώσει εξηγήσεις.

Στην δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης για το 2010 ο πρώην υπουργός εμφάνισε τραπεζικές καταθέσεις που έφταναν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο στο πόθεν έσχες του 2009 ο κ. Δούκας είχε δηλώσει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.

Η διαφορά του ενός εκατομμυρίου προκάλεσε τις υποψίες των ορκωτών ελεγκτών της επιτροπής με αποτέλεσμα να ζητηθούν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό. Ο κ. Δούκας προσκόμισε παραστατικά χρηματοπιστωτικού ιδρύματος του εξωτερικού όπου εμφανίζονται τα χρήματα που «απουσίαζαν», και τα μέλη της επιτροπής ανέφεραν ότι «μάλλον ξέχασε να τα δηλώσει». Γι αυτό ο κ. Δούκας θα κληθεί να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις τις επόμενες είκοσι ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ