Υποψήφιος για το αμερικάνικο Hall of Fame του μπάσκετ ο Νίκος Γκάλης [βίντεο] - iefimerida.gr

Υποψήφιος για το αμερικάνικο Hall of Fame του μπάσκετ ο Νίκος Γκάλης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος Ελληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό στους απανταχού λάτρεις του αθλήματος κάτι που αποδεικνύεται από τη φετινή υποψηφιότητά του για να εισαχθεί στο Naismith Memorial Hall of Fame.

Το Hall of Fame προσθέτει κάθε χρόνο στο μουσείο του παίκτες διαιτητές ή ομάδες και φέτος ήρθε και η σειρά του Νίκου Γκάλη να βρεθεί με τους 13 παίκτες εκτός ΗΠΑ που είναι υποψήφιοι.

Ανάμεσά τους «ιερά τέρατα» του παγκόσμιου μπάσκετ όπως οι Βλάντε Ντίβατς, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, Οσκαρ Σμίντ, Μίκι Μπέρκοβιτς και άλλοι.

Ο 55χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας που μεσουράνησε στη δεκαετία του '80 με τον Αρη και την Εθνική Ελλάδος θεωρείται από πολλούς ως ο άνθρωπος που άλλαξε τη μοίρα όχι μόνο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά στο σύνολο του ελληνικού αθλητισμού,και στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα που διεξάγεται το φετινό All Star Game του NBA θα μάθουμε εάν θα μπει σε αυτό το κλειστό κλαμπ των θρύλων.

Αλλωστε είναι ήδη μέλος του FIBA Hall of Fame από το 2007.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ