Η 34χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε δυο μαθητές της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 34χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε δυο μαθητές της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση της 34χρονης Κίνσλει Γουέντσκι, καθηγήτριας φιλολογιάς σε σχολείο της Νότιας Καρολίνας, που συνελήφθη με την κατηγοριά ότι έχει συνάψει σεξουαλικές σχέσες με δυο μαθητές της.

«Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές το σπίτι της, όταν έλειπε ο σύζυγος και τα δυο παιδιά της», δήλωσε στη αστυνομία ο 17χρονος μαθητής του γυμνασίου Dreher που φέρεται εδώ και μήνες να έχει συνάψει σχέση με την 34χρονη.

Μάλιστα, όπως μόλις αποκαλύφθηκε, μάλλον δεν είναι μόνος, αφού η ίδια καθηγήτρια ερευνάται για μια αντίστοιχη υπόθεση με μαθητή άλλου γυμνασίου.

Η 34χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε δυο μαθητές της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η παράνομη σχέση των δυο ήρθε στο φως μετά από καταγγελία των γονιών του μαθητή, με αποτέλεσμα η καθηγήτρια να συλληφθεί και στην συνέχεια να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

Ταυτόχρονα το γυμνάσιο που δίδασκε τα τελευταία επτά χρόνια την έχει θέσει σε διαθεσιμότητα και έχει διαγράψει την ιστιοσελίδα της. Εκείνη στην οποία έγραφε ότι παντρεμένη και πολύ ευτυχισμένη.

Η 34χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε δυο μαθητές της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο συζυγός της, διευθυντής αθλητικών δραστηριοτήτων στο γυμνάσιο Flora, σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ