Η «τρύπα» στον ΕΟΤ αγγίζει τον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο - iefimerida.gr

Η «τρύπα» στον ΕΟΤ αγγίζει τον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρύπα 12,5 εκατ. ευρώ φαίνεται να προκύπτει από την έρευνα που ζήτησε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη σχετικά με τη διαχείριση στον ΕΟΤ μέχρι το 2011, επί υπουργίας Παύλου Γερουλάνου.

Συνεργάτες του κ. Γερουλάνου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, επισημαίνουν ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Πολιτισμού είχε δώσει εντολή για έλεγχο προηγουμένων χρήσεων.

Η Εκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Παναγιώτη Κυριακόπουλου φέρει ημερομηνία 6/12/2012 και αφορά τις Οικονομικές Καταστάσεις της Χρήσεως 2011 του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ανάμεσα στις διάφορες ατασθαλίες που εντοπίστηκαν είναι η διαφορά άνω των 300.000 ευρώ που προκύπτει για τις επιταγές, επίσης ότι το 2011 έγιναν πληρωμές που έχουν ακυρωθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά και ότι ο ΕΟΤ διατηρεί λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα που δεν φαίνεται στα λογιστικά στοιχεία του Οργανισμού!

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται με εντολή της κ. Κεφαλογιάννη η έρευνα της υπόθεσης της απόπειρας πλαστογράφησης επιταγών, για την οποία έχει προφυλακισθεί ήδη ο Κώστας Βασιλάκος, ειδικός συνεργάτης του πρώην γ.γ. Νίκου Καραχάλιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ