Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το δεξί (στήθος της Σοφίας Βεργκάρα) μπήκε ο χρόνος στους θαμώνες του club Story στο Μαϊάμι, που τον είδαν να ξεπροβάλλει κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά ανάμεσα σε εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της.

Η κομψή μπλε τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει η Σοφία Βεργκάρα κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ήταν αυτή που τελικά την «πρόδωσε», αφού -κατά την διάρκεια του καβγά της με τον αρραβωνιαστικό της Νίκ Λόμπ- τραβήχτηκε προς τα κάτω αποκαλύπτοντας το στήθος της στον παπαράτσι που παραμόνευε.

Η συγκεκριμένη φωτό, που δημοσιέυσε το TMZ, αποτελεί το πλέον ενδεικτικό αποδεικτικό στοιχείο για το πόσο άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο ζεύγος την συγκεκριμένη βραδιά. Πάντα με αφορμή την φωτογραφία που δέχτηκε να βγάλει αγκαλιά με ένα άγνωστο άντρα η σταρ του Modern Family.

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Όπως σίγουρα θυμάται το αντρικό κοινό, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία έχει τέτοια αποκαλυπτικά ατυχήματα, με το τελευταίο να της συνέβη όταν της σκίστηκε η τουαλέτα αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ