Mε έκαναν να πιστέψω πως είμαι άχρηστος, αυτό βόλευε, λέει δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Mε έκαναν να πιστέψω πως είμαι άχρηστος, αυτό βόλευε, λέει δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Mε έκαναν να πιστέψω πως είμαι άχρηστος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονα εξομολογητική διάθεση ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Γιαγτζόγλου που αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το σταθμό από την πρώτη του μήνα, αφήνει να εννοηθεί τι έφταιξε μέσω του twitter.

O δημοσιογράφος που επί χρόνια είχε αναλάβει την συμπαρουσίαση τρίωρης απογευματινής εκπομπής στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την εκπομπή «Γυρίσματα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αφήνει σήμερα να εννοηθεί τι συνέβη και αποχώρησε, εκμεταλλευόμενος την εθελουσία του σταθμού. Γράφει μεταξύ άλλων:

«Βρίσκω στο αρχείο μου ωραία πράγματα που έχω κάνει....τα δύο τελευταία χρόνια κόντεψα να πιστέψω ότι ήμουν άχρηστος...μάλλον αυτό βόλευε». Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Το αστείο είναι ότι στο τέλος άκουσα ότι είχα χάσει και το κέφι μου....μετά από ότι είχε γίνει τα τελευταία χρόνια γιατί να είχα κέφι... Να είχα κέφι επειδή μετά από τόσα χρόνια δουλειάς με είχαν παροπλίσει?». Προσθέτει «στα 30 μου ήμουν ικανός για την πρωϊνή ζώνη του σταθμού...ας ψαξει καποιος να δει τα νούμερα τότε...και στα 40 ικανός για το...τίποτα».Κάνει μάλιστα και ένα είδος αυτοκριτικής όταν αναφέρει «καλά ....λάθη κάνουμε όλοι....παράδειγμα...επενδύεις σε λάθος ανθρώπους...πολλά χρόνια...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣKAΪ αποχώρηση Δημήτρης Γιαγτζόγλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ