«Έχω περάσει πολύ καιρό με δανεικά μακαρόνια από το ψιλικατζίδικo», δηλώνει ο Νίνο - iefimerida.gr

«Έχω περάσει πολύ καιρό με δανεικά μακαρόνια από το ψιλικατζίδικo», δηλώνει ο Νίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και το πρώτο του παιδί που έρχεται μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Νίνο σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Πέρασα δύσκολα στα πάντα. Προσωπικά, επαγγελματικά.. έζησα επίσης θέμα ζωής και θανάτου. Όλοι έχουν περάσει ένα ατύχημα, μια ασθένεια. Όλοι έχουν ζήσει δύσκολα. Δεν υπάρχει καμία ζωή που να είναι σπαρμένη μόνο με λουλούδια. Έχω περάσει για πολύ καιρό χωρίς τίποτα, με δανεικά μακαρόνια από το ψιλικατζίδικο».

Αυτό δήλωσε ο Νίνο σε συνέντευξη που έδωσε στο Εγώ Weekly. Προσθέτοντας «Δεν θα κρύψω τίποτα, όπως κρύβουν άλλοι, επειδή είμαι στη δημοσιότητα αυτή τη στιγμή. Δεν θα κόψω κάτι, για να φανώ καλός άνθρωπος. Εγώ είμαι αυτός. Όλοι βγαίνουν στη δημοσιότητα και προσπαθούν να το παίξουν καλά παιδιά. Αυτοί που το παίζουν καλά παιδιά και νομίζει ο κόσμος ότι είναι κιόλας, είναι τα κακά παιδιά... Υπάρχει μια αδικία. Παντού είναι λάθος άνθρωποι από την κυβέρνηση μέχρι το σουπερ μάρκετ».

Τέλος, όσον αφορά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε «Είναι μαγικό. Θα μπορώ να μιλήσω καλύτερα όταν έρθει το μωράκι μας στο σπίτι την πρώτη μέρα, γενικότερα το πρώτο διάστημα. Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Όσοι έχουν κάνει οικογένεια το ξέρουν. Ήθελα όμως να τα κάνω όλα στο χρόνο τους. Δεν θα ήθελα να φτάσω σαράντα πέντε χρονών και να μη έχω προχωρήσει οικογενειακά. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ