Πέμπτη μεσημέρι τελειώνει η αντιπαραβολή της λίστας Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Πέμπτη μεσημέρι τελειώνει η αντιπαραβολή της λίστας Λαγκάρντ

Πέμπτη μεσημέρι τελειώνει η αντιπαραβολή της λίστας Λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα γνωρίζουν -εκτός απροόπτου- οι Οικονομικοί Εισαγγελείς αν η λίστα Λαγκάρντ που τους είχε παραδοθεί πριν από μερικές εβδομάδες είναι η ίδια με αυτή που εστάλη πριν από λίγες ημέρες -για δεύτερη φορά- στην Ελλάδα από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση για να διεξαχθεί ο έλεγχος της αντιπαραβολής των δύο ηλεκτρονικών αρχείων -με τις καταθέσεις Ελλήνων στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία- ενεργοποιήθηκε ένα πρόγραμμα το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στα ειδικά κλιμάκια του ΣΔΟΕ που εργάσθηκαν κάτω από την εποπτεία των κυρίων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη να συντμήσουν τον απαιτούμενο χρόνο ελέγχου.

Ετσι, εξετάζονται κατ΄ αντιπαραβολή όχι μόνον τα ονόματα της λίστας αλλά και οι ηλεκτρονικοί φάκελοι που τα συνοδεύουν όπου και καταγράφονται τα ποσά των καταθέσεων, οι τυχόν κινήσεις των λογαριασμών ακόμη και οι πληρεξούσιοι.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστηρίξει ότι υπάρχουν περίπου 600 νέα ονόματα στη "νέα λίστα" που είχαν αφαιρεθεί από την προηγούμενη κάτι το οποίο μένει να αποδειχθεί από την ενημέρωση που αναμένεται από επίσημες πηγές εντός των προσεχών ωρών ή ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ