Το εξώφυλλο της Espresso δεν άρεσε στον Κούγια -Στο αυτόφωρο η δημοσιογράφος - iefimerida.gr

Το εξώφυλλο της Espresso δεν άρεσε στον Κούγια -Στο αυτόφωρο η δημοσιογράφος

Το εξώφυλλο της Espresso δεν άρεσε στον Κούγια και έστειλε στο αυτόφωρο τη δημοσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου πέρασε τη νύχτα της η δημοσιογράφος της Espresso, Ανθή Βούλγαρη, αφού ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλοπαράγοντας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση εναντίον της ρεπόρτερ για το πρωτοσέλιδο που είχε η εφημερίδα με αφορμή το επεισόδιο που είχε ο ίδιος με τον Αχιλλέα Μπέο σε καφετέρια στη Γλυφάδα.

Η Ανθή Βούλγαρη συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Η κοπέλα πέρασε το βράδυ της στα κρατητήρια, στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και σήμερα στις 12:00 αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πω η εφημερίδα είχε στο πρωτοσέλιδο της τον τίτλο «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» και είχε και φωτογραφία του ποινικολόγου με αίματα στο πρόσωπο.

Ωστόσο η ρεπόρτερ παρά την περιπέτεια της δεν έχασε τη διάθεση της και έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook «...ακόμα μία ώρα στο κρατητήριο για χάρη σου Αλέξη...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ