Σε πρεμιέρα ταινίας στο Μέγαρο η σύζυγος Λαυρεντιάδη 3 μέρες πριν τη σύλληψή του - iefimerida.gr

Σε πρεμιέρα ταινίας στο Μέγαρο η σύζυγος Λαυρεντιάδη 3 μέρες πριν τη σύλληψή του

Σε πρεμιέρα ταινίας στο Μέγαρο η σύζυγος Λαυρεντιάδη τρεις μέρες πριν τη σύλληψή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μέρες πριν τη σύλληψη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, η σύζυγός του Κατερίνα εθεάθη στην λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ» με πρωταγωνιστή τον διεθνή Γιώργο Χωραφά στο Μέγαρο Μουσικής.

Όπως γράφει η Σίβυλλα του Βήματος, η σύζυγος Λαυρεντιάδη μόλις 3 μέρες πριν τη σύλληψη του συζύγου της, επέλεξε να παραβρεθεί σε πρεμιέρα ταινίας «διεθνούς παραγωγής με πρωταγωνιστή δημοφιλέστατο ελληνογάλλο ηθοποιό», όπως αναφέρει. Πρόκειται για την ταινία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ», όπως διαπιστώνουμε ανατρέχοντας στα καλλιτεχνικά γεγονότα εκείνης της ημέρας.

Σε πρεμιέρα ταινίας στο Μέγαρο η σύζυγος Λαυρεντιάδη 3 μέρες πριν τη σύλληψή του | iefimerida.gr 0

Έχει ενδιαφέρον η επιλογή της αφού πρόκειται για μια ταινία που μιλά για έναν αυτοδημιούργητο πάμπλουτο άντρα που τα χάνει όλα ξαφνικά! Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο αυτοδημιούργητος, Χάρης Παπαδόπουλος τα έχει όλα: μια έπαυλη, βραβεία και ένα υπέρ-πλούσιο τρόπο ζωής. Όταν όμως η οικονομική κρίση χτύπησε, ο Χάρης και η οικογένειά του τα χάνουν όλα εκτός από ένα κατάστημα Fish & Chip "Ta Τρία Αδέλφια", που έχει εξ' αδιαιρέτου με τον, αποξενωμένο εδώ και χρόνια από την οικογένεια, αδελφό του, Σπύρο.

Μην έχοντας άλλη εναλλακτική, ο Χάρης και η οικογένειά του αναγκάζονται να πάρουν τις βαλίτσες τους και απρόθυμα, πάνε να μείνουν με τον 'Θείο Σπύρο', πάνω από το εγκαταλελειμμένο εστιατόριο «Τα Τρία Αδέλφια». Όλοι μαζί πια, ξεκινάνε να αναστήσουν το εστιατόριο, κάτω από το ύποπτο βλέμμα του παλαιού τους αντίπαλου από το απέναντι Τούρκικο κεμπάπ μαγαζί, του Χασάν, του οποίου ο γιος έχει μάτια μόνο για την κόρη του Χάρη, την Κέιτι. Καθώς κάθε μέλος της οικογένειας αρχίζει να συμφιλιώνεται με την νέα τους ζωή, ο Χάρης προσπαθεί να ξανακερδίσει την παλιά του αυτοκρατορία. Όμως, καθώς το εστιατόριο επανέρχεται στην ζωή, παλιές αναμνήσεις έρχονται στην επιφάνεια και ο Χάρης ανακαλύπτει ότι η πραγματική ευτυχία είναι η χαρά που σου δίνουν τα μικρά πράγματα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ