Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων -Αντιδράσεις στο φορολογικό - iefimerida.gr

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων -Αντιδράσεις στο φορολογικό

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων -Αντιδράσεις στο φορολογικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο φορολογικό, η διαθεσιμότητα, η κόντρα φαρμακοποιών ΕΟΠΥΥ φέρνουν κινητοποιήσεις σε δημόσιο, αλλά και ιδιωτικό τομέα. Απεργιακό μπλακ άουτ θα υπάρξει αύριο σε δημόσιες υπηρεσίες, εφορίες, νομαρχίες, πολεοδομίες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και η ΓΣΕΕ τρίωρη στάση εργασίας 12:00 έως τις 15:00, με τα συνδικάτα να κατεβαίνουν στο δρόμο και να πραγματοποιούν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Κλειστές παραμένουν οι δημοτικές υπηρεσίες, αφού σε εξέλιξη βρίσκεται η 48ωρη απεργία της ΠΟΕ - ΟΤΑ, η οποία συνεχίζει τις κινητοποίησες της κατά της διαθεσιμότητας και θα συμμετάσχει και στην απεργία της Τετάρτης.

Παράλληλα με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, λόγω των κινητοποιήσεων της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά ΕΙΝΑΠ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ενώ ταλαιπωρία περιμένει για δύο ημέρες τους επιβάτες του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου και του Τραμ, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη στάση εργασίας από τις 5 έως τις 9 το πρωί, ενώ την Πέμπτη θα κατεβάσουν ρολά για 24 ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ