Στρατιωτικός στη βουλευτή Μίκα Ιατρίδη: Μου έκοψες το μισθό, θα σε κάψω ζωντανή - iefimerida.gr

Στρατιωτικός στη βουλευτή Μίκα Ιατρίδη: Μου έκοψες το μισθό, θα σε κάψω ζωντανή

Στρατιωτικός στη βουλευτή Μίκα ΙατρίδΗ: Μου έκοψες το μισθό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη 34χρονος στρατιωτικός γιατί έστειλε απειλητικό μήνυμα στη βουλευτή Δωδεκανήσων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη. Ο δράστης πριν από δέκα ημέρες έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα μήνυμα στη βουλευτή απειλώντας την, επειδή του έχει μειωθεί ο μισθός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο email ο 34χρονος απειλούσε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα της κ. Ιατρίδη, γράφοντας «θα σε φάω, θα σε κάψω ζωντανή, μου κόψατε το μισθό».

Η βουλευτής αμέσως απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του αποστολέα . Το μήνυμα εστάλη από ξενοδοχείο, σε προάστιο της Αθήνας, όπου διαμένει ο 34χρονος. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλητικό μήνυμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ