«Γαλάζια» ΜΜΕ κατά Στουρνάρα: Είναι υπουργός των φόρων, υπάκουος τεχνοκράτης - iefimerida.gr

«Γαλάζια» ΜΜΕ κατά Στουρνάρα: Είναι υπουργός των φόρων, υπάκουος τεχνοκράτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύτατα εκτεθειμένο στα μάτια του ελληνικού λαού εμφανίζουν δημοσιεύματα του «γαλάζιου» Τύπου τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος δέχεται πυρά από μερίδα των ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά όχι τον υπουργό της.

Σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία η οποία διάκειται φιλικά προς τη ΝΔ και με τίτλο «Διπλή ήττα Στουρνάρα»η εφημερίδα χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς για τον υπουργό Οικονομικών, τον οποίο αποκαλεί «υπουργό των φόρων» και «υπάκουο τεχνοκράτη».

«Δεν έχουν τέλος οι οδυνηρές εκπλήξεις από τον υπάκουο τεχνοκράτη» γράφει η Δημοκρατία και αναφέρει ως διπλή ήττα:

  • Οτι το ΔΝΤ αδειάζει τον υπουργό των φόρων για τις μεγάλες επιβαρύνσεις στη μεσαία τάξη που θα φέρουν κοινωνική έκρηξη
  • Οτι Βενιζέλος και Κουβέλης τον οδήγησαν σε υποχώρηση για τις νέες περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής.

Πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα εκτοξεύει και ο «γαλάζιος» Ελεύθερος Τύπος. Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Προκλητικό ρουσφέτι στους υπαλλήλους της Βουλής» η εφημερίδα επικρίνει τον υπουργό Οικονομικών για τις κινήσεις του. Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο «Ποιός θα απολογηθεί σε μισθωτούς και συνταξιούχους» και αφήνει αιχμές για αποφάσεις στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που μειώνουν μισθούς και συντάξεις και επιτρέπουν σε ομάδες προνομιούχων δημοσίων υπαλλήλων να εκβιάζουν τον Πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ