Κεδίκογλου: Πρόσκαιρο φαινόμενο η Χ.Α. Μιχαλολιάκος: Φερέφωνο τοκογλύφων η ΝΔ - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Πρόσκαιρο φαινόμενο η Χ.Α. Μιχαλολιάκος: Φερέφωνο τοκογλύφων η ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτωπο με τη Χρυσή Αυγή άνοιξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου την οποία αποκάλεσε «πρόσκαιρο φαινόμενο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε ομιλία του ενώπιον 36 Ευρωπαίων δημοσιογράφων που βρίσκονται στην Αθήνα αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι «τα άκρα καταλύουν τη δημοκρατία», αλλά «θα μας βρουν απέναντι».

«Σύντομα θα λάβουν το μήνυμα ότι δεν θα τους περάσει. Θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε κάθε έκνομη ενέργεια» τόνισε και αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή πρόσθεσε ότι είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο, που η κοινωνία θα το αποβάλει και εμείς οι πολιτικοί θα κάνουμε το καθήκον μας.

«Αν πολεμήσουμε την ανεργία η Χρυσή Αυγή θα χάσει το μεγαλύτερο της σύμμαχο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωσή του το κίνημα του Νίκου Μιχαλολιάκου γράφει :

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα μαζικό, λαϊκό Κίνημα με Ιδεολογία και πολιτικές θέσεις. Η ραγδαία άνοδός μας δε σταματά παρά την πολεμική ολόκληρου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η Νέα Δημοκρατία είναι φερέφωνο των τοκογλύφων πιστωτών, έχει διαλύσει τη χώρα, ως κόμμα καταρρέει και οδεύει προς μονοψήφια ποσοστά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ