Μολότοφ, χημικά και τρεις συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας - Προσαγωγές μαθητών [βίντεο] - iefimerida.gr

Μολότοφ, χημικά και τρεις συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας - Προσαγωγές μαθητών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπόρεσε να διατηρηθεί η ηρεμία στη σημερινή πορεία για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας, αφού κουκουλοφόροι και ΜΑΤ βρέθηκαν αντιμέτωποι και αντάλλαξαν χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες, βόμβες μολότοφ. Ηδη η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις και 19 προσαγωγές.

Από την αρχή της συγκέντρωσης οι αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τους διαδηλωτές στα Προπύλαια. Ωστόσο η κατάσταση ανατράπηκε όταν μια ομάδα ατόμων έφυγε από την πορεία και κατευθύνθηκε στο σημείο της δολοφονίας. Λίγη ώρα αργότερα οι νεαροί πέταξαν μολότοφ σε κλούβες των ΜΑΤ που ήταν σταθμευμένες στη συμβολή των οδών Ναυρίνου και Μαυρομιχάλη, με τους άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών

Ομως και στην Ομόνοια επικράτησε η ένταση όταν μαθητές πέταξαν στα ΜΑΤ πέτρες, οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου λάμψης και δυο προσαγωγές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ