Πανικός στη Βουλή: Ο Τσαυτάρης έπεσε από την καρέκλα - Νόμιζαν πως έπαθε έμφραγμα - iefimerida.gr

Πανικός στη Βουλή: Ο Τσαυτάρης έπεσε από την καρέκλα - Νόμιζαν πως έπαθε έμφραγμα

Πανικός στη Βουλή: Ο Τσαυτάρης έπεσε από την καρέκλα και όλοι νόμιζαν πως έπαθε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατατρόμαξε τους βουλευτές και τους υπαλλήλους της Βουλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης ο οποίος έπεσε από την καρέκλα του λιγο πριν απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτίνας της Ν.Δ Ασημίνας Σκόνδρα.

Ο υπουργός προσπάθησε να μετακινήσει την καρέκλα στην οποία καθόταν όμως δεν είχε δει ότι βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να κουτρουβαλιαστεί και να πέσει κάτω.

Η συνεδρίαση διεκόπη για λίγο ενώ η ανησυχία ήταν έκδηλη καθώς όλοι φοβήθηκαν οτι υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έτρεξαν να βοηθήσουν τον υπουργό. Ευτυχώς όμως ο κ. Τσαυτάρης σηκώθηκε αμέσως χωρίς να έχει χτυπήσει ανακουφίζοντας έτσι τους βουλευτές. Πάντως αν και η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το καρφί του : «Καταρρέει η κυβέρνησή σας κύριοι. Δεν το βλέπετε;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ