«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση», αποκαλύπτει ο Παπακαλιάτης - iefimerida.gr

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση», αποκαλύπτει ο Παπακαλιάτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha ''Μια Χαρά'' επέλεξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να «τσαλακώσει» λίγο το προφίλ του, όσον αφορά τις παρασπονδίες που έχει τύχει να κάνει εντός σχέσης.

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο και υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε σχέση μου. Βέβαια, δεν πιστεύω στην ύπαρξη του τρίτου προσώπου. Όταν τα δύο πρόσωπα είναι καλά, δεν υπάρχει χώρος για τρίτο. Το τρίτο πρόσωπο είναι δική μας ανακάλυψη».

Αυτό δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής, προσθέτοντας πως «Ως άνθρωπος είμαι πολύ εγωιστής, μονομανής και στις σχέσεις μου πολύ ζηλιάρης και κτητικός, σε σημείο που μου έχουν πει 'ήμαρτον'».

Αν και εκείνο το σημείο που αναμένεται να προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια είναι το «Δεν νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας, ωστόσο αρκετές φορές νιώθω την ανάγκη να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ