H Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της - iefimerida.gr

H Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξομολογητική διάθεση ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό Mou. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα προβλήματα στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, την πρωινή ζώνη και τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Οι αλλαγές που συμβαίνουν με τον ερχομό του παιδιού είναι τεράστιες. Μας πήρε έναν χρόνο να το καταλάβουμε. Μετά από έναν χρόνο συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας. Και μάλιστα αυτό έγινε όταν οργανώναμε τον γάμο μας τον θρησκευτικό. Ψάχναμε μια φωτογραφία κοινή και δεν είχαμε. Ήμουν ή μόνο εγώ με το παιδί ή μόνο ο Θοδωρής με το παιδί ή το παιδί. Με σόκαρε αυτό. Ο Θοδωρής το έλεγε από την πρώτη μέρα, το καταλάβαινε. Είχαμε παντρευτεί πολιτικά και μετά ήταν πιο πολύ πάρτι, αλλά στην ουσία είχε επίγνωση της κατάστασης πολύ νωρίτερα από μένα. Κάναμε κάποια ταξίδια, αλλά εγώ δεν είχα καθόλου διάθεση. Το έκανα για τον άντρα μου».

Αυτό δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Πρωινό Mou, προσθέτοντας πως «Μετά χτύπησε το δικό μου καμπανάκι. Ήταν και η μέρα του γάμου (σ.σ.: του θρησκευτικού), περάσαμε τόσο ωραία. Νιώσαμε τόσο σαν την αρχή και είπαμε πως αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η 32χρονη παρουσιάστρια μίλησε για την περσινή πρωινή εκπομπή της «Δεν αισθάνομαι ότι απέτυχε. Η εκπομπή πήγε καλά. Και το κανάλι μας στήριξε. Δεν υπήρχε μιζέρια - αυτή ερχόταν από έξω». Διευκρινίζοντας πως «Δεν ήμουν προετοιμασμένη να το ζήσω αυτό».

Αν και το σημείο της συνέντευξης που αναμένεται να συζητηθεί είναι εκείνο στο οποίο λέει «Μου αρέσουν οι ομάδες πολύ, δεν πιστεύω τόσο στο 'δεύτερος'. Γιατί μπορεί ο 'πέμπτος/ να κάνει τη διαφορά. Η μαρκίζα δεν με ενδιαφέρει. Αλλά πλέον θέλω να έχω λόγο. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που είχε βαρύτητα ο λόγος μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ