Αισθησιακές ταινίες σε Ιταλία και Αμερική ετοιμάζει η Αλεξανδράτου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αισθησιακές ταινίες σε Ιταλία και Αμερική ετοιμάζει η Αλεξανδράτου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφ'όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε εβδομαδιαία εφημερίδα. Εκεί που μίλησε για τις ταινίες που έκανε, αυτές που θα κάνει και το επόμενο βήμα της καριέρας της.

«Τα έκανα όλα στην ζωή μου. Τραγούδι, μόδα, υποκριτική, εξώφυλλα. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση για αυτά τα dvd που ανέφερες. Ήταν πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Απλά ήταν τολμηρό για την Ελλάδα και η κοινωνία δεν το αποδέχτηκε έτσι όπως κάνουν στο εξωτερικό. (...) Δε με έχω δει ποτέ. Απλά ήταν μια επιλογή της εποχής. Τόλμησα και αυτό επειδή έχω το Αγγλικό dna λόγω καταγωγής της μαμάς. Δεν έχω τα ταμπού και τα κόμπλεξ των Ελληνίδων και έτσι αν μου έκαναν την πρόταση σήμερα να το ξαναέκανα θα έλεγα ναι, αλλά όχι τόσο σκληρό. Πιο soft». Αυτό δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην εφημερίδα News. Προσθέτοντας πως «Πάρα πολλοί με εκμεταλλεύτηκαν και δε θέλω να μπω σε ονόματα επωνύμων ή κάτι άλλο».

Αν και το σημείο που έχει ιδιαίτερο κοινωνιολογικό ενδιαφέρον είναι εκείνο που αναφέρεται στον πατέρα της «Όταν έλεγε ο μπαμπάς μου ότι η κόρη μου δε θα σπουδάσει και θα βγάλει λεφτά με την ομορφιά της, μου έγινε έμμονη ιδέα και έριξα όλο μου το ενδιαφέρον σε αυτό το σκηνικό της ομορφιάς».

Αυτή την στιγμή η Τζούλια βρίσκεται στην Βιέννη με τον σύντροφό της, από όπου ανεβάζει συνέχεια στο facebook της φωτό του νέου της σπιτικού.

Εξίσου αποκαλυπτική ήταν η 26χρονη σον αφορά το τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα «Κάνω συνεχώς ταξίδια σε Αμερική και Μιλάνο. Έχω μιλήσει με μεγάλη εταιρία παραγωγής για ταινίες αισθησιακές. Με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στην Αμερική και θα κυνηγήσω το όνειρό μου. Επίσης μου έκαναν πρόταση από Ιταλικό κανάλι και την εξετάζω με τους συνεργάτες μου».

Τέλος, παρόλο που ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κόντρα με την Ρία Αντωνίου, ωστόσο το ρίχνει το «καρφάκι» της.«Θα σας πω πως πήγε η Ρία στο Ιταλικό Dancing with the stars. Πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο και ζήτησαν από την RAI UNO μια κοπέλα να μη μιλάει Ιταλικά και να είναι ξανθιά για να την έχουν σαν "κλόουν". Και έτσι έκλεψε την παράσταση. Εγώ δε θα επαναλάβω το ίδιο γιατί μιλάω Ιταλικά και Αγγλικά και στόχος μου είναι η διεθνής καριέρα και θα την κυνηγήσω».

Αισθησιακές ταινίες σε Ιταλία και Αμερική ετοιμάζει η Αλεξανδράτου [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ