Φόρο 160.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος - iefimerida.gr

Φόρο 160.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Φέτος πλήρωσα εφορία 160.000 ευρώ, δεν είχα τα λεφτά. Έκανα μια περιοδεία με το θέατρο για να προσπαθήσω να τα βρω. Ταλαιπωρήθηκα». Αυτό δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής στην Real News.

Προσθέτοντας πως «Εγώ με την οικονομία είμαστε τσακωμένοι. Όσα χρήματα και να βγάλω, ποτέ δεν έχω χρήματα. Οι πολυτέλειες για μένα είναι η μηχανή μου και το σκάφος μου. Επίσης προσπάθησα να δώσω ότι καλύτερο μπορούσα στο παιδί μου, καλά σχολεία».

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε και την σχέση του με την ελληνική σοουμπίζ «Εγώ δεν την εκπροσωπώ. Αυτοί που την εκπροσωπούν είναι περίπου ηθοποιοί, περίπου κάτι άλλο... και το χρειάζονται όλο αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ