Έρχεται... χειμώνας σε όλη τη χώρα – Στα «λευκά» η Μακεδονία - iefimerida.gr

Έρχεται... χειμώνας σε όλη τη χώρα – Στα «λευκά» η Μακεδονία

Έρχεται... χειμώνας σε όλη τη χώρα – Στα «λευκά» η Μακεδονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεύση από βαρύ χειμώνα θα πάρουμε τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα, με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια που σε ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, από αύριο οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ενώ θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Παράλληλα, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Θράκη, τη Μακεδονία, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν καταιγίδες, ενώ σε ορισμένες περιοχές θα υπάρξουν και χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 6 με 8 και στα πελάγη πιθανόν 9 μποφόρ που βαθμιαία θα ασθενήσουν και το βραδύ στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση.

Όπως εξηγεί ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, την Τετάρτη και την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού θα είναι και πάλι περισσότερο φθινοπωρινό με νοτιάδες, βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας. Την Παρασκευή οι βροχοπτώσεις θα σημειώσουν ύφεση, ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα είναι και πάλι ισχυρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ