Ποιούς άνδρες και με ποιά κριτήρια επιλέγουν οι γυναίκες - iefimerida.gr

Ποιούς άνδρες και με ποιά κριτήρια επιλέγουν οι γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι η εποχή που οι άνδρες πίστευαν ότι απαιτείται τετράγωνο σαγόνι και φοβεροί μύες για να προσελκύσουν μια γυναίκα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η έρευνα διεξήχθη από τον καθηγητή Γέρτς του Πανεπιστημίου της Πρετόρια και δημοσιοποιήθηκε σήμερα από το HuffingtonPost. Ο καθηγητής ερεύνησε ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία μια γυναίκα επιλέγει έναν άνδρα.

Η ομάδα των ερευνητών του επέλεξε ένα γκρουπ γυναικών σε σχετικά νεαρή ηλικία οι οποίες εξέτασαν έναν αριθμό φωτογραφιών που παρουσίαζαν άνδρες με διαφορετική σωματική διάπλαση.

Η πλειοψηφία των γυναικών, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει το Huffington Post, έδειξε να προτιμά τους αδύνατους και μετρίου αναστήματος άνδρες από τους υπερβολικά αρρενωπούς ή παχείς.

Με βάση αυτά τα συμπεράσματα ο καθηγητής Γκερτς εξήγαγε και πολύτιμα συμπεράσματα για την υγεία των ανδρών, όπως ότι οι υπερβολικά αδύνατοι ή οι υπερβολικά παχείς και σωματώδεις άνδρες κινδυνεύουν να έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από τους μετρίου αναστήματος και αδύνατους. Σύμφωνα με τον καθηγητή Γερτς αυτός είναι και ο ενστικτώδης λόγος για τον οποίο οι γυναίκες προτιμούν υγιείς άνδρες που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ