«Έφτασα στην πόρτα του Κορυδαλλού λόγω χρεών», αποκαλύπτει ο «Αγαπούλας» πρόεδρος - iefimerida.gr

«Έφτασα στην πόρτα του Κορυδαλλού λόγω χρεών», αποκαλύπτει ο «Αγαπούλας» πρόεδρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του αφηγήθηκε ο Τάκης Σπυριδάκης στα πλαίσια της εμφάνισης του στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Εκεί που για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Έκανα μια ταινία κι έπρεπε να δώσω χρήματα τα όποια δεν ήξερα πώς να βγάλω και που να τα βρω. Γιατί το έκανα; Ήταν η λόξα , η φαντασία, το όνειρο, αυτό που γούσταρα. Τελικά έγινε κάτι που είναι εντελώς ανέκδοτο. Κάποιος τρελαμένος δημοσιογράφος στο Παρίσι έγραψε για την ταινία ''αυτή την ταινία γιατί την κρύβεται'', την πήραν δυο άλλοι τρελαμένοι που είχαν κάτι αίθουσες τέχνης εκεί, την έπαιξαν και παραμονές που ήταν να πάω στον Κορυδαλλό (είχαν ήδη σφραγιστεί επιταγές από μεγάλες εταιρίες) μου ήρθαν τα λεφτά. Χρώσταγα 27.300.000 και μου ήρθαν από το Παρίσι 26.600.000. Άμα σε θέλει η τύχη, σε θέλει. Αλλά είναι ρουλέτα. Οπότε μετά μπήκα στα γραφεία αυτών που χρώσταγα, τα είχα κάνει χιλιάρικα και έλεγα 'ρε μάγκα, πόσα σου χρώσταγα; Πάρτα' . Αλλά η διαδικασία ήταν πολύ επώδυνη. Παθαίνεις κατάθλιψη».

Αυτό δήλωσε ο Τάκης Σπυριδάκης στον Πέτρο Κωστόπουλο, αμέσως μετά την θεαματική του είσοδο με το τηλέφωνο στο χέρι και την ατάκα «Αγαπούλα είμαι στο πλατό του Κωστόπουλου και σκέφτομαι να το αγοράσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ