Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που το κινητό σας πέσει στην... τουαλέτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που το κινητό σας πέσει στην... τουαλέτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια όταν αποχωρίζονται το κινητό τους τηλέφωνο. Ετσι δεν φαντάζει παράλογο η συνήθεια μερικών να το παίρνουν μαζί τους και στην τουαλέτα. Ομως εκεί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσει... μέσα σε αυτή. Ενα βίντεο δίνει όλες τις σχετικές οδηγίες αντιμετώπισης ενός τέτοιου περιστατικού.

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι τρεις στους τέσσερις Αμερικανούς παίρνουν - εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του - μαζί τους το κινητό τους. Είτε για να παίξουν κάποιο παιχνίδι, είτε για να σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Βάσει της ίδιας έρευνας, σύμφωνα με τη Huffington Post, το 63% των ανθρώπων είπαν πως έχουν απαντήσει σε κλήση, ενώ βρίσκονταν στην τουαλέτα, ενώ το 41% απάντησε πως έχει καλέσει κάποιον ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα.

Συνεπώς δεν φαντάζει καθόλου παράξενο το 19% των ερωτηθέντων απάντησε πως τους έχει πέσει το κινητό μέσα στην τουαλέτα. Ούτε το γεγονός ότι στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο με συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει κανείς στην περίπτωση που του συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ