H Εθνική Λυρική Σκηνή σε ρεπορτάζ του BBC για το Εurogroup [video] - iefimerida.gr

H Εθνική Λυρική Σκηνή σε ρεπορτάζ του BBC για το Εurogroup [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται κανείς για να βεβαιωθεί ότι η Λυρική – που παραλίγο να βάλει «λουκέτο» το 2009 - έχει κερδίσει το στοίχημα και εντυπωσιάζει ακόμη και το ΒΒC;

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που αφορούσε στην συνεδρίαση θρίλερ για την εκταμίευση της δόσης και τις επόμενες κινήσεις της χώρας μας, προβλήθηκε ως θετική είδηση η πρεμιέρα του Καρυοθραύστη, από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία Ρενάτο Τζανέλλα και μουσική διεύθυνση Γιάρι Χαιμαιλαίινεν. Το ρεπορτάζ μεταδόθηκε στις 27 Νοεμβρίου, φιλοξενώντας ανάμεσα στις δηλώσεις Λαγκάρντ, Γιούνκερ, Στουρνάρα, αποσπάσματα από την πρεμιέρα του Καρυοθραύστη.


Υπενθυμίζουμε ότι η Λυρική έχει προσελκύσει ξανά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης: όταν το φθινόπωρο του 2011 ξεκίνησε τη μεγάλη εξόρμησή της στην πόλη με το Λυρικό Λεωφορείο, την Όπερα της Βαλίτσας και άλλες δράσεις, διεθνή μέσα ενημέρωσης κάλυψαν το γεγονός με μεγάλο ενδιαφέρον στέλνοντας θετικά μηνύματα για την Ελλάδα.

Oι δράσεις αυτές, όπως αποτυπώνονται και μεταδίδονται σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν διαψεύδουν μόνο με τον καλύτερο τρόπο τη στρεβλή εντύπωση πως τα πάντα έχουν παραλύσει στην Ελλάδα, αλλά ενισχύουν και την εικόνα της χώρας για την προσέλκυση τουριστών. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί επισκέπτες της Αθήνας φροντίζουν να εξασφαλίσουν πως θα δουν μια παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup BBC ρεπορτάζ δόση λυρική σκηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ