Βαρβιτσιώτης: Αλέξη μάζεψε τους βουλευτές σου-Πάντζας: Εσάς όλους θα μαζέψει ο Αλέξης - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης: Αλέξη μάζεψε τους βουλευτές σου-Πάντζας: Εσάς όλους θα μαζέψει ο Αλέξης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα σχόλια μέσω Twitter του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την τοποθέτηση του Γιώργου Πάντζα στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, που είχε θέμα την ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων σχετικά με το πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Simon Fraser του Καναδά, απάντησε ο δεύτερος και μάλιστα με έντονο τρόπο.

«Έχουμε να συστήσουμε στον κ. Βαρβιτσιώτη εάν ''αδυνατεί'' να παρακολουθήσει μία συζήτηση σε μία επιτροπή να συμβουλεύεται τα πρακτικά της Βουλής προτού τοποθετηθεί», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το πολιτικό γραφείο του κ. Πάντζα, προσθέτοντας:

«Όσο για τη γλώσσα μας κ. Βαρβιτσιώτη την γνωρίζω καλύτερα από εσάς διότι στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου είχα την τιμή να με διδάξουν ο Αλέξης Μινωτής, η Καίτη Παξινού, ο Δημήτρης Χόρν, ο Άγγελος Τερζάκης, ο Γιώργος Γληνός, ο Θάνος Κωτσόπουλος, ο Αλέξης Σολομός, καθηγητές πανεπιστημίου και πολλοί άλλοι. Όσο για το ''Αλέξη μάζεψέ τους'' κ. Βαρβιτσιώτη να ξέρετε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ''μαζέψει'' όλους εσάς που χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, διαλύσατε την Διοίκηση και ο λαός μας σήμερα ζει ημέρες γερμανικής κατοχής.»

Προηγουμένως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε υποστηρίξει στο Twitter ότι ο Πάντζας επιτέθηκε και προσέβαλε τον Πρύτανη του Καναδικού Πανεπιστημίου, παροτρύνοντας τον Αλέξη Τσίπρα να «μαζέψει τους βουλευτές του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ