Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες]

Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονειρεμένα Χριστούγεννα υπόσχεται και φέτος ο Δήμος Δράμας, αφού η μαγεία των Χριστουγέννων θα ζωντανέψει και φέτος στην μαγευτική Ονειρούπολη.

Χρώματα και φαντασία, ονειρεμένες εικόνες, μουσικές παιχνίδια, δράσεις, συναυλίες και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα κόντρα στην κρίση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά από την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής της πολιούχου της Δράμας Αγίας Βαρβάρας,στις 19.00 το απόγευμα.

Την παραμονή τα παιδιά όλων των ηλικιών τηρώντας μια μακρά παράδοση ετών με το καραβάκι των ευχών, θ' αφήσουν τα χειροποίητα καραβάκια τους στη λίμνη των νερών της αγία Βαρβάρας στέλνοντας έτσι τις ευχές τους και ελπίζοντας να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι: «Η Γη είναι το σπίτι μας».

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με την Έλενα Παπαρίζου σε μία συναυλία για τα παιδιά.

Στην Ονειρούπολη θα στηθούν και φέτος σπιτάκια με διαφορετικές θεματικές ενότητες καθώς και το το σπίτι του Αη Βασίλη όπου τα παιδιά θα τον επισκέπτονται και θα λαμβάνουν από τα χέρια του ένα αναμνηστικό δώρο. Ενώ εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μαγικοί καθρέφτες και face-painting δραστηριότητες αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τα παιδιά.

Ο Δήμος Δράμας καθ' όλη της διάρκεια της Ονειρούπολη και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2013 έχει προγραμματίσει σειρά συναυλιών με γνωστούς καλλιτέχνες.

Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και φέτος η Ονειρούπολη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ