Εντι Ράμα: Οι Αλβανοί δεν θα κάνουν κόμμα στην Ελλάδα, οι ακροδεξιοί τα λένε αυτά - iefimerida.gr

Εντι Ράμα: Οι Αλβανοί δεν θα κάνουν κόμμα στην Ελλάδα, οι ακροδεξιοί τα λένε αυτά

Εντι Ράμα: Οι Αλβανοί δεν θα κάνουν κόμμα στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Αλβανίας ο πρόεδρος του Σοασιαλιστικού Κόμματος της χώρας Εντι Ράμα μίλησε χθες στο γήπεδο Σπόρτινγκ μπροστά σε 4.000 αλβανούς μετανάστες ενώ διέψευσε τη φήμη ότι ομοεθνείς του ετοιμάζουν κόμμα στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι.

Η διάψευση για τη δημιουργία Αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα ήρθε από τον Εριόν Βελιάι, στενό συνεργάτη του Εντι Ράμα, ο οποίος μιλώντας στα Νέα είπε ότι αυτό είναι φήμη που διαδίδει η ακροδεξιά. «Στόχος μας είναι να ενώσουμε όχι να διχάσουμε» δήλωσε.

Ας σημειωθεί ότι ο Οδυσσέας Τσενάι είχε αντιμετωπίσει τις ξενοφοβικές αντιδράσεις στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης όταν επρόκειτο να παρελάσει το 2000 και το 2003 ως αριστούχος μαθητής σημαιοφόρος στο σχολείο του. Ο Τσενάι έχει στο μεταξύ αποφοιτήσει από το Τμήμα Φυσικής του Κολεγίου της Βοστώνης.

Στη χθεσινή εκδήλωση στο Σπόρτινγκ (φώτο από τα Νέα) ο σοσιαλιστής ηγέτης Εντι Ράμα, ο οποίος έχασε τις τελευταίες εκλογές από τον Σαλί Μπερίσα, ζήτησε από τους 4.000 ακροατές του την ψήφο τους στις εκλογές του επόμενου Ιουνίου και υποσχέθηκε ότι θα παλέψει για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας.

«Ηρθατε με μια βαλίτσα μόνο στην Ελλάδα, αλλά αποκτήσατε σπίτια και αυτοκίνητα. Πετύχατε» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στο Σπόρτινγκ ο Ράμα και υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί τον ερχόμενο Ιούνιο θα δώσει τη δυνατότητα να ψηφίζουν οι συμπατριώτες του από τον τόπο διαμονής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ