Πρόταση γάμου, «πικρή» αποχώρηση και Πιερίδη-Παπαβασιλείου στα κόκκινα στο Dancing [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόταση γάμου, «πικρή» αποχώρηση και Πιερίδη-Παπαβασιλείου στα κόκκινα στο Dancing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ στην πρόκληση και την έκπληξη ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Dancing with the Stars. Εκεί όπου οι εμφανίσεις κάποιων από τις διαγωνιζόμενες επισκίασαν οτιδήποτε άλλο.

Πρώτος στην πίστα του Dancing with the stars III εμφανίστηκε ο Σπύρος Σούλης που και χόρεψε καλά και γρήγορα και πρόλαβε να κάνει μια πρόταση γάμου (στα πλαίσια της χορογραφίας) στην γοητευτική παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη.

Η συνέχεια ήρθε με την Νικολέττα Ράλλη στο ρόλο της μελαχρινής Μέριλιν Μονρόε -κομπλέ με κόκκινο φόρεμα- που δεν αποδείχθηκε και πολύ γούρικος, αφού τελικά ήταν εκείνη η πρώτη που αποχώρησε. Δείχνοντας μάλιστα και εμφανώς στεναχωρημένη για το γεγονός.

Κόκκινο φόρεμα -με «στρατηγικά» σκισίματα- επίσης φόρεσαν η Έλενα Παπαβασιλείου και η Μαριάντα Πιερίδη, οι δυο παρουσίες που και αυτήν την εβδομάδα κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον του αντρικού κοινού.

Απροσδόκητα «ενήλικη» εμφανίστηκε και η Λάουρα Νάργες που φόρεσε κάτι αέρινο και μπλε για να χορέψει το Material Girl. Αν και οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν, δίνοντάς της χαμηλή βαθμολογία.

Τέλος άξιες αναφοράς είναι η Βάνα Μπάρμπα που εμφανίστηκε με τατουάζ στην πλάτη που έγραφε «Αγάπη» και η Βάσια Τριφύλλη που έκανε συνεχώς πλάκα (λέγοντας ότι χρειάζεται «γερανός» για να την σηκώσει ο παρτενέρ της ή ότι δεν έχει λόγο να ανησυχεί η επιτροπή για το τι βαθμολογία θα της δώσει, αφού έχει μαζί «υπογλώσσια»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ