Μικροομολογιούχοι μέσα στα γραφεία της ΝΔ: Αλήτες, ψεύτες, κλέφτες! - iefimerida.gr

Μικροομολογιούχοι μέσα στα γραφεία της ΝΔ: Αλήτες, ψεύτες, κλέφτες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φωνές και πετώντας αυγά εισέβαλλαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, οι δεκάδες μικρομολογιούχοι που είχαν μαζευτεί από νωρίς το πρωί για να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομίες που έχασαν με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων.

Με απούσα την αστυνομία, που δεν είχε ειδοποιηθεί, οι συγκεντρωμένοι μπήκαν μέσα στα γραφεία της ΝΔ φωνάζοντας «αίσχος», «κλέφτες» και «αλήτες». Οι μικρομολογιούχοι διαμαρτύρονται για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων στα οποία είχαν αποταμιεύσει τις οικονομίες τους, που είχε αποτέλεσμα να χάσουν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων τους μέσω του PSI+.

Σύμφωνα με τη zougla.gr, οι μικρομολογιούχοι αποφάσισαν να μπουν μέσα στα γραφεία ομαδικά όταν τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Πριν από λίγο βρίσκονταν στον προθάλαμο του κτηρίου και απαιτούσαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

«Ζητούμε συνάντηση με τον κ. Σαμαρά. Μήπως ο πρωθυπουργός είναι σαν τον κ. Βενιζέλο που μας κοροϊδεύει;» ανέφερε εκπρόσωπος τους.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εισβολή των μικρομολογιούχων στα γραφεία της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ