72χρονος παππούς γίνεται μοντέλο για εφηβική σειρά γυναικείων ρούχων [εικόνες] - iefimerida.gr

72χρονος παππούς γίνεται μοντέλο για εφηβική σειρά γυναικείων ρούχων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογειώθηκαν οι πωλήσεις μιας μπουτίκ με ρούχα για έφηβες στην Κίνα από την στιγμή που η ιδιοκτήτρια αποφάσισε να ποστάρει φωτογραφίες του 72χρονου παππού της, Λιου Χιανπίνγκ, ντυμένου με τις τελευταίες δημιουργίες της.

«Το όλο πράγμα ξεκίνησε ως αστείο. Μας βοηθούσε μια μέρα να ξεπακετάρουμε κάποια κουτιά όταν πήρε στα χέρια του μια φούστα και άρχισε να μας δίνει συμβουλές για mix and match. Το βρήκαμε τόσο αστείο που αρχίσαμε να τον φωτογραφίζουμε να φοράει ότι πρότεινε και μετά το ανεβάσαμε στο ίντερνετ. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα συμβεί όλο αυτό», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα η ιδιοκτήτρια της μπουτικ που είναι ταυτόχρονα και μια από τις πέντε εγγονές του παππού με τα καλλίγραμμα πόδια.

72χρονος παππούς γίνεται μοντέλο για εφηβική σειρά γυναικείων ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το αποτέλεσμα του «αστείου» είναι οι έφηβες fashionistas της Κίνας να λατρέψουν το παράδοξο αυτό μοντέλο με την λεπτή φιγούρα και τα μακριά πόδια και να αρχίσουν να αγοράζουν σωρηδόν τις collection της φίρμας.

72χρονος παππούς γίνεται μοντέλο για εφηβική σειρά γυναικείων ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά το τι αισθάνεται ο ίδιος ο παππούς για το ότι έγινε φίρμα στα γεράματα, δηλώνει «Είμαι τόσο γέρος που το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους που αγαπώ. Όπως την εγγονή μου».

72χρονος παππούς γίνεται μοντέλο για εφηβική σειρά γυναικείων ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα μοντέλο παππούς Tmall Λιου Χιανπίνγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ