Ρένα Δούρου: Εγώ καταδικάζω τα επεισόδια κατά του Γερμανού προξένου - iefimerida.gr

Ρένα Δούρου: Εγώ καταδικάζω τα επεισόδια κατά του Γερμανού προξένου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαφορετική γραμμή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη βγήκε η συνέδελφός του Ρένα Δούρου, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, καταδικάζοντας τη βία που ασκήθηκε εναντίον του Γερμανού προξένου στη Θεσσαλονίκη από υπαλλήλους του Δήμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα κάθε είδους βία, γιατί η βία δεν είναι μέσα στην κουλτούρα της Αριστεράς και δεν οφείλει να είναι μέσα στην κουλτούρα καμιάς ευρωπαϊκής χώρας» δήλωσε στο Mega η Ρένα Δούρου, όπως αναφέρει το Εθνος της Κυριακής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται έτσι σε πλήρη αντίθεση με τον Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος ανήκει στη συνιστώσα Αριστερή Πρωτοβουλία του κόμματος και αρνήθηκε να καταδικάσει τα βίαια επεισόδια της Θεσσαλονίκης εναντίον του Γερμανού διπλωμάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ