Απολύθηκε Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων από κανάλι της Αυστραλίας - iefimerida.gr

Απολύθηκε Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων από κανάλι της Αυστραλίας

Απολύθηκε Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων από κανάλι της Αυστραλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Καπάλος, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου «ΤΕΝ», απολύθηκε από το κανάλι της Αυστραλίας, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Η απόλυσή της, η οποία ανακοινώθηκε μετά την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Παρασκευής, είναι το κύριο πρωτοσέλιδο θέμα στον κυριακάτικο αυστραλιανό τύπο.

Η Ελένη Κάπαλος παρουσίαζε τις ειδήσεις μαζί με τον βετεράνο Μαλ Γουόλντεν, ο οποίος από την 1η Δεκεμβρίου θα μείνει μόνος του. Η ομογενής παρουσιάστρια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις καθώς επιβιβαζόταν σε αεροσκάφος με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Στο Twitter της έγραψε όμως: «Να πέσεις επτά φορές και να σηκωθείς οκτώ».

Η Ελένη Κάπαλος εργάστηκε για το κανάλι «ΤΕΝ» τα τελευταία έξι χρόνια και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Το δίκτυο επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της στο πλαίσιο «μέτρων λιτότητας», αλλά αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως, πριν καιρό το κεντρικό δελτίο του καναλιού το παρουσίαζαν δυο Έλληνες. Ήταν η Ελένη Κάπαλος και ο Γιώργος Ντονικιάν, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Μαλ Γουόλντεν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ