Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης- Aνεξαρτητοποιείται - iefimerida.gr

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης- Aνεξαρτητοποιείται

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Μίμης Ανδρουλάκης- Aνεξαρτητοποιείται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ανκοίνωση ο Μίμης ανδρουλάκης το πρωί της Πέμπτης μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής. Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα δουλέψει για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς.

Ο κ. Ανδρουλάκης που εκλέγεται στη Β' Αθηνών μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm επισήμανε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στις διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι μια φορά πήγε σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και αποφάσισε να μην ξαναπάει, γιατί είδε να γίνονται απίθανα πράγματα.

Εξήγησε μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να γίνει τσόντα του Σαμαρά και υποστήριξε ότι ως ανεξάρτητος βουλευτής θα αγωνιστεί για τη συννενόηση της αριστεράς.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τον Προϋπολογισμό το βράδυ της Κυριακής και εξηγώντας γιατί ψήφισε το Μνημόνιο σημείωσε ότι δεν μπορούσε να στερήσει 40δισ. από τη χώρα.

Επίσης, ζήτησε την αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα για τη δόση, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ικανός για «σκληρό ροκ» με τους εταίρους μας.

Υποστήριξε ότι δεν έχει προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες και ότι δεν θέλει να γίνει υπουργός εκτός κι αν υπάρξει κυβέρνηση της όλης αριστεράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ