Βιαστής έδωσε το τηλέφωνό του στο θύμα, σε περίπτωση που ήθελε να το επαναλάβουν - iefimerida.gr

Βιαστής έδωσε το τηλέφωνό του στο θύμα, σε περίπτωση που ήθελε να το επαναλάβουν

Βιαστής έδωσε το τηλέφωνό του στο θύμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανεύκολο έκανε το έργο των αστυνομικών ένας 19χρονος βιαστής, καθώς μετά τη σεξουαλική επίθεση σε μια φοιτήτρια, της έδωσε το τηλέφωνό του σε περίπτωση που εκείνη ήθελε να ξαναβρεθούν και να επαναλάβουν τη βραδιά που πέρασαν μαζί, όπως της είπε χαρακτηριστικά.

Ο 19χρονος Ντεμάρκο Μάιλς από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ βίασε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα μια συνομήλική του φοιτήτρια, στο δωμάτιο της εστίας όπου εκείνη διέμενε. Φεύγοντας, της έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό του όνομα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, χωρίς να σκεφτεί προφανώς ότι η κοπέλα θα τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν βίασε την 19χρονη, καθώς εκείνη συναίνεσε στη σεξουαλική πράξη, ωστόσο η κοπέλα υποστηρίζει ότι τη χτύπησε και καθ'όλη τη διάρκεια του βιασμού κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό της.

Μετά τη σύλληψή του αποδείχτηκε ότι έχει βιάσει άλλη μια γυναίκα 24 ετών, μια εβδομάδα πριν τη δεύτερη επίθεση, αλλά σε εκείνη δεν είχε δώσει ούτε όνομα ούτε τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ