Εταιρία σας δείχνει πώς να μετατρέψετε το παιδί σας σε... παρκετέζα - iefimerida.gr

Εταιρία σας δείχνει πώς να μετατρέψετε το παιδί σας σε... παρκετέζα

Εταιρία σας δείχνει πώς να μετατρέψετε το παιδί σας σε... παρκετέζα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια απλή αλλά σημαντική προσθήκη στα μωρουδιακά φορμάκια, αμερικανική εταιρία προσφέρει στις νέες μαμάδες την ευκαιρία να γλιτώσουν μια από τις πιο βαρετές δουλειές της νοικοκυράς, το γυάλισμα των πατωμάτων.

Τα φορμάκια έχουν ενσωματωμένα στην μπροστά πλευρά τους μικρές παρκετέζες, ώστε ενώ το μωρό μπουσουλάει να μην πηγαίνει χαμένος ο κόπος του, αλλά να βοηθάει και τη μαμά στις δουλειές, καθαρίζοντας το πάτωμα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας η ιδέα αυτή «όχι μόνο διδάσκει στο μωρό σας την αξία της δουλειάς από νωρίς, ενώ ταυτόχρονα το μωρό γυμνάζεται και σίγουρα θα κοιμηθεί ήσυχα».

Τα φορμάκια Baby Mop πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας BetterThanPants.com προς 30 ευρώ το ένα και ήδη στον ένα μήνα κυκλοφορίας τους, έχουν πουληθεί περισσότερα από 100 κομμάτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ