Κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια από το Facebook εκμεταλλευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων - iefimerida.gr

Κάποιοι βγάζουν εκατομμύρια από το Facebook εκμεταλλευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων

Το εθνικό αίσθημα μετατρέπεται σε μηχανή κέρδους στο Ίντερνετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις προκαλεί στους χρήστες του Ίντερνετ η νέα «μόδα» σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως στο facebook, οι οποίες εκμεταλλεύονται το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, προκειμένου να έχουν οικονομικό κέρδος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα madatoforos.com, τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σελίδα του facebook με τίτλο «H APANTISH MAS STIN TOYRKIKI SELIDA POY EXEI 200.000 MELH..EMEIS 300.000!!!».

Όπως αναφέρει ο madatoforos, η συγκεκριμένη σελίδα, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 490.000 like, δεν έχει πια καμία σχέση με τον αρχικό της σκοπό, καθώς πλέον οι διαχειριστές της, τήν χρησιμοποιούν για να ανεβάζουν online παιχνίδια που τους πληρώνουν με κάθε «κλικ» του χρήστη, ή ψεύτικους διαγωνισμούς που σκοπό έχουν να στείλει ο χρήστης τον αριθμό του κινητού του, ώστε να χρεώνεται ο ίδιος κάθε φορά που του στέλνουν μήνυμα από την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Ίντερνετ απάτη χρήστης μέλη γκρουπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ